Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευχάριστα νέα από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Σε επικοινωνία του με το Ιστολόγιο Κατάνυξις, ο πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης σχετικά με το δημοσίευμα μας "Εκδικητικός αναβρασμός και πάλι στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης", επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας πως η καταγγελία του εν λόγω λαϊκού δικηγόρου για την οποία κάνουμε λόγω στο δημοσίευμα, προς την Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, κατά του προσώπου του π. Νικολάου, κατατέθηκε πραγματικά.
Ο π. Νικόλαος μας μετέφερε την δική του ενημέρωση από έγκυρη πηγή, ότι το θέμα εξετάστηκε και αρχειοθετήθηκε και πως καμία κλήση προς απολογία ή άλλη ενέργεια εναντίον του πατρός, πρόκειται να γίνει από την ιερά μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Ο π. Νικόλαος στο τέλος του μηνύματός του, στέλνει τις ευχαριστίες του, στους φίλους και αναγνώστες μας, για τη συγκινητική συμπαράσταση και τις προσευχές, δίδοντας σε όλους μας την ευχή του. 
Πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άρθρο της Τετάρτης: Δηλώσεις πανικού από τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης* Άρθρα για το "Ιστολόγιο Κατάνυξις" 2017

Πανικόβλητος ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα προσχήματα. Δείτε στο τέλος του άρθρου το βίντεο με τις δηλώσεις του[1]. Πρόσβαλε τους πάντες για να μείνει στον αφρό. Αλλά αποκαλύφθηκε... Με μηδενικές θεολογικές γνώσεις για το ιεροκανονικό θέμα της διακοπής μνημοσύνου, ένθερμος υπερασπιστής της παναίρεσης του Οικουμενισμού, θιασώτης της δεσποτικής νοοτροπίας και του εξευτελισμού του απλού κληρικού, επικαλέστηκε θεωρίες συνωμοσίας και φανταστικούς εχθρούς για να χλευάσει και να ειρωνευτεί τον πατέρα Φώτιο Τζούρα, ως αδαή, αγράμματο, παίγνιο στα χέρια φανατικών και ακραίων αντιοικουμενιστών...

Δε μου αξίζει τόση αγάπη από όλους σας! Σας ευχαριστώ!

γράφει ο π. Νικόλαος Μανώλης Απαντώ στους εκατοντάδες φίλους μου που τη σημερινή ημέρα των γενεθλίων μου, μου εύχονται εκ καρδίας με προσωπικά μηνύματα κ.α., δι όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αν και δεν πιστεύω στην εορτή των γενεθλίων καθώς τη θεωρώ και είναι ξενόφερτη, δεν μπορώ όμως να μην συγκινηθώ από την αγάπη όλων σας που βρήκατε την ευκαιρία να μου την εκφράσετε. Να χετε την ευχή μου, όλοι μαζί στον Παράδεισο.

π.Νικόλαος Μανώλης, Γιατί οι ποιμένες ακολουθούν την αίρεση [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Για ποιο λόγο οι ποιμένες της Εκκλησίας ακολουθούν την αίρεση [ΒΙΝΤΕΟ 2017] Πρόσφατη ομιλία (13-5-2017) του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη. Παρακολουθείστε το βίντεο: