Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης και οι καλλικάντζαροι [ΒΙΝΤΕΟ 2015]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης και οι καλλικάντζαροι [ΒΙΝΤΕΟ 2015]
    1η Έκδοση.
    2014-12-28 "ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ"
Ένα χρόνο μετά την άτοπη ενέργεια της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και τον σάλο που προκάλεσε στο διαδίκτυο η απαράδεκτη συμμετοχή της στη νεοπαγανιστική εκδήλωση, ο παναγιώτατος κ. Άνθιμος, δεν ζήτησε συγγνώμη από τον πιστό λαό της μητροπόλεως για τον σκανδαλισμό που προκλήθηκε!!!
 - Στις αίθουσες κατηχήσεως του Ιερού Βυζαντινού Ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της κατηχητικής συνάντησης "ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ". Ομιλητής είναι ο πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015, μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.