Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρωτήσαμε τον π. Νικόλαο Μανώλη αν έλαβε μήνυμα στο κινητό του από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης…

        Ρωτήσαμε τον π. Νικόλαο Μανώλη αν έλαβε μήνυμα στο κινητό του από τον παναγιώτατο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, όπως οι υπόλοιποι ιερείς, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Ιστολογίου «Κατάνυξις» με τίτλο: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παράξενη επείγουσα μητροπολιτική εντολή έλαβαν στα κινητά τους οι κληρικοί της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης».
        
Ο π. Νικόλαος μας απάντησε με τον γνωστό αφοπλιστικό του τρόπο:
        «Φυσικά και όχι! Από την έρευνα που έκανα, προκύπτει πως είμαι νομίζω, ο μοναδικός ιερέας της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης που δεν ειδοποιήθηκα όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου με μήνυμα στο κινητό. Και αυτό πιστεύω πως έγινε για δύο πολύ ισχυρούς λόγους.
        Ο πρώτος είναι πως στην ειδοποίηση της μητροπόλεως καλούνται οι ιερείς να πάρουν μαζί τους και τους λαϊκούς συνεργάτες τους. Ως γνωστόν, όλοι οι ιερείς της μητρόπολης έχουν λαϊκούς συνεργάτες, ενώ εγώ, σύμφωνα με κύκλους της Ι. Μητρόπολης, έχω οπαδούς
        Ο δεύτερος λόγος, εξίσου σοβαρός, είναι πως υπήρχε ο κίνδυνος, αν ειδοποιούσαν κι εμένα, αντί να πήγαινα όπως όλοι οι ιερείς να εκφράσω τη θέλησή μου να απομακρυνθούν άμεσα οι καταληψίες, να ήμουν συντροφιά με τους καταληψίες μέσα στο παλαιό ορφανοτροφείο … Άσε που ισχυρές ενδείξεις υπήρχαν ότι θα πρωτοστατούσα και στην παρασκευή μολότωφ»!
katalipsi_orfanotrofeio_iereis_20151208_01.jpg

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άρθρο της Τετάρτης: Δηλώσεις πανικού από τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης* Άρθρα για το "Ιστολόγιο Κατάνυξις" 2017

Πανικόβλητος ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα προσχήματα. Δείτε στο τέλος του άρθρου το βίντεο με τις δηλώσεις του[1]. Πρόσβαλε τους πάντες για να μείνει στον αφρό. Αλλά αποκαλύφθηκε... Με μηδενικές θεολογικές γνώσεις για το ιεροκανονικό θέμα της διακοπής μνημοσύνου, ένθερμος υπερασπιστής της παναίρεσης του Οικουμενισμού, θιασώτης της δεσποτικής νοοτροπίας και του εξευτελισμού του απλού κληρικού, επικαλέστηκε θεωρίες συνωμοσίας και φανταστικούς εχθρούς για να χλευάσει και να ειρωνευτεί τον πατέρα Φώτιο Τζούρα, ως αδαή, αγράμματο, παίγνιο στα χέρια φανατικών και ακραίων αντιοικουμενιστών...

Δε μου αξίζει τόση αγάπη από όλους σας! Σας ευχαριστώ!

γράφει ο π. Νικόλαος Μανώλης Απαντώ στους εκατοντάδες φίλους μου που τη σημερινή ημέρα των γενεθλίων μου, μου εύχονται εκ καρδίας με προσωπικά μηνύματα κ.α., δι όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αν και δεν πιστεύω στην εορτή των γενεθλίων καθώς τη θεωρώ και είναι ξενόφερτη, δεν μπορώ όμως να μην συγκινηθώ από την αγάπη όλων σας που βρήκατε την ευκαιρία να μου την εκφράσετε. Να χετε την ευχή μου, όλοι μαζί στον Παράδεισο.

π.Νικόλαος Μανώλης, Διακοπή Μνημοσύνου (Βήματα προόδου-κτλ.) [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

π.Νικόλαος Μανώλης, Διακοπή Μνημοσύνου (Βήματα προόδου-Το αδελφικό μίσος) [ΒΙΝΤΕΟ 2017] Πρόσφατη ομιλία (28-5-2017) του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη. Παρακολουθείστε το βίντεο: