Εύχομαι πατέρα Νικόλαε να γυρίσετε στο ποίμνιό Σας!

Μας εστάλη μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου

Πατέρα Νικόλαε Μανώλη.

Ακούω τις ομιλίες, τις κατηχήσεις σας και τις δικές σας και άλλων ορθόδοξων ιερέων και μοναχών και θεολόγων, που είστε λεβέντες και τιμάτε και την Ελλάδα μας και την ορθοδοξία μας. Δάκρυσα σήμερα που άκουσα την συνέντευξη που δώσατε, για την κλήση σας από το Δ.Ι.Σ, δάκρυσα από συγκίνηση γιατί στους κόλπους της Εκκλησίας μας, της Ορθοδοξίας μας, υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς, σαν τον πατέρα Θεόδωρο Ζήση, σαν τον πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό, σαν τον σεβ. μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Ένοιωσα την ανάγκη να σας γράψω και να σας πω ότι και η σκέψη η δική μου θα ναι κοντά σας, αν και δεν πρέπει να φοβόμαστε ο θεός είναι μαζί μας και είναι μεγάλη τιμή για κάποιον να αγωνιστεί για τον ίδιο τον Χριστό μας και το ορθό δόγμα και με τον αγώνα του να γίνει φάρος για τους άλλους συνανθρώπους του.
Μακάρι το παράδειγμά σας να το ακολουθούσαν και οι άλλοι ιερείς και να ήταν πραγματικοί ποιμένες στο ποίμνιό τους και όχι λυκοποιμένες
Ο κόσμος, όλοι μας διψάμε για μια πνευματική κουβέντα, στις μέρες μας η κρίση έκανε και ένα καλό, έδειξε πως τα όνειρα και οι ελπίδες όταν στηρίζονται σε υλικά αγαθά και στις ικανότητες μόνο του ανθρώπου, είναι φρούδες και γρήγορα φαίνεται η ματαιότητά τους.
Χάρι και στους δικούς σας κόπους μπόρεσα και εγώ να μάθω τις αλήθειες της Πίστεώς μας, να γνωρίσω Τον γλυκύτατο Χριστό. Σας διώκουν γιατί η προσπάθειά σας έχει αποτέλεσμα. Όπως είπε και ο αγαπημένος ποιμένας ο Πειραιώς κ.Σεραφείμ, πόσα χρόνια θα ζήσουμε; 50, 60, 70. Το θέμα είναι να μην χάσουμε την πραγματική ζωή στην ουράνια Ιερουσαλήμ…
Με  εκτίμηση πατέρα Νικόλαε, εύχομαι να δικαιωθείτε και εδώ στη γη εκτός του ουρανού και να γυρίσετε κοντά στο ποίμνιό σας που τόσο αγαπάτε, και σας αγαπούν! 
Γεωργία Λαζαρίδου