Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιδού γιατί οι Οικουμενιστές απαγόρευσαν στον πατέρα Νικόλαο Μανώλη να Ομιλεί [ΒΙΝΤΕΟ 2015]

11-6-2014 Απόσπασμα Ομιλίας 
Από την τελευταία Ομιλία του π. Νικολάου Μανώλη εντός του Ιερού Βυζ. Ναού Προφ. Ηλιού, στον οποίο υπηρετεί ως εφημέριος και μάλιστα την εποχή εκείνη ήταν διορισμένος ως υπεύθυνος του πνευματικού, κηρυκτικού και κατηχητικού έργου. 
Μετά από αυτήν την Ομιλία, ο νέος προϊστάμενος του Ι.Ν., αναρμοδίως εκδίωξε από το Ναό τον π. Νικόλαο, με την απαγόρευση να Ομιλεί εντός αυτού. Είχε την κάλυψη όμως της Ι.Μητροπόλεως όπως αποδείχτηκε αργότερα! 
Στους επόμενους μήνες έφτασε και η εντολή φιμώσεως από την Ι. Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, με την οποία ο πατήρ Νικόλαος απαγορεύεται να Ομιλεί, να κατηχεί ή να κηρύττει στην ενορία του!  Η εντολή ισχύει μέχρι σήμερα!
Παρακολουθείστε το βίντεο:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άρθρο της Τετάρτης: Δηλώσεις πανικού από τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης* Άρθρα για το "Ιστολόγιο Κατάνυξις" 2017

Πανικόβλητος ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα προσχήματα. Δείτε στο τέλος του άρθρου το βίντεο με τις δηλώσεις του[1]. Πρόσβαλε τους πάντες για να μείνει στον αφρό. Αλλά αποκαλύφθηκε... Με μηδενικές θεολογικές γνώσεις για το ιεροκανονικό θέμα της διακοπής μνημοσύνου, ένθερμος υπερασπιστής της παναίρεσης του Οικουμενισμού, θιασώτης της δεσποτικής νοοτροπίας και του εξευτελισμού του απλού κληρικού, επικαλέστηκε θεωρίες συνωμοσίας και φανταστικούς εχθρούς για να χλευάσει και να ειρωνευτεί τον πατέρα Φώτιο Τζούρα, ως αδαή, αγράμματο, παίγνιο στα χέρια φανατικών και ακραίων αντιοικουμενιστών...

Δε μου αξίζει τόση αγάπη από όλους σας! Σας ευχαριστώ!

γράφει ο π. Νικόλαος Μανώλης Απαντώ στους εκατοντάδες φίλους μου που τη σημερινή ημέρα των γενεθλίων μου, μου εύχονται εκ καρδίας με προσωπικά μηνύματα κ.α., δι όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αν και δεν πιστεύω στην εορτή των γενεθλίων καθώς τη θεωρώ και είναι ξενόφερτη, δεν μπορώ όμως να μην συγκινηθώ από την αγάπη όλων σας που βρήκατε την ευκαιρία να μου την εκφράσετε. Να χετε την ευχή μου, όλοι μαζί στον Παράδεισο.

π.Νικόλαος Μανώλης, Διακοπή Μνημοσύνου (Βήματα προόδου-κτλ.) [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

π.Νικόλαος Μανώλης, Διακοπή Μνημοσύνου (Βήματα προόδου-Το αδελφικό μίσος) [ΒΙΝΤΕΟ 2017] Πρόσφατη ομιλία (28-5-2017) του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη. Παρακολουθείστε το βίντεο: